Zo klinkt rust in de ZenDen

Ik ontvang je persoonlijk bij mij in de Zen Den. Binnen de Zen Den draait alles om jou. Het is tenslotte jouw ontspanning dat je nodig hebt. Jouw kom tot rust moment dat je op zoekt. Het is jouw gekozen escape. Wanneer je voor een Klankschaalmassage hebt gekozen kun je verwachten dat jij en de klankschalen met elkaar zullen resoneren. De trillingen dringen je lichaam binnen en creëren ontspanning van binnenuit. Ben je gekomen naar de ZenDen voor een Klankmeditatie dan zullen de klanken van exotische instrumenten je geest op reis nemen. Op weg naar weer ruimte in je hoofd. In beide behandelingen zul je hier en nu met hart en ziel ontspannen. De verbinding met jezelf is krachtig. Eigenlijk weet je dat al, maar soms drukt de drukte dat weg. Nu hier, voel je dat je weer opgeladen bent. Omarm dat gevoel.

Wanneer heb je voor het laatst van me time genoten? Gun jij jezelf af en toe een verwen-moment? Gaan jouw prio’ s meestal over alles behalve jezelf? Misschien biedt mijn betaal wat je kunt missen betaalfilosofie jou wel een uitkomst hierin.

 

 

Escape to the soundscape

Ik kies niet voor vaste tarieven. Betaal na afloop van jouw sessie, het bedrag dat je op dit moment in alle eerlijkheid kunt missen. Moet je wennen aan het idee dat je zelf het bedrag voor jouw sessie bepaalt? Dat kan ik me heel goed voorstellen. Het is heel anders dan wat je gewend bent. Het is een eerlijk betaalfilosofie voor jouw welzijn. Lees meer over mijn betaalfilosofie op littlezensations.com

New things are coming this Summer keep an eye out for more!

Wil je kennis maken? Maak gemakkelijk een afspraak online.

With Love Sharon