Sessie

Klankschaalmassage

Klankschaalmassage

 

Sessie

Klankschaalmassage

Zoek je een fijne manier om de stress in je lijf los te laten of wil je gewoon een momentje voor jezelf en lekker relaxen? Met een klankschaalmassage kan het allebei. Geniet van fysieke ontspanning door de heilzame werking van klankschalen op jouw lijf. Geef jezelf me-time cadeau en plan een afspraak voor een klankschaalmassage.

Bijzonderheden en tarieven

  • Tijdsduur: circa 1,5 uur
  • Geschikt voor 1 persoon

Een klankschaalmassage krijg je over de kleding heen. Je doet alleen je schoenen uit en eventueel een riem of sieraden. Trek in ieder geval comfortabele kleding aan.

Tarieven

Maak een afspraak online en betaal achteraf. Het bedrag bepaal je zelf. Bekijk wat je kunt missen. Lees meer over onze betalingsfilosofie.

Klankschalen voor massage

Voor wie?

Een klankschaalmassage is heilzaam voor iedereen, tenzij er bijzondere omstandigheden zijn:

  • Je hebt last van een hoge bloeddruk, spataderen of trombose
  • Je draagt een ICD of pacemaker
  • Je hebt metalen delen in je lijf door botbreuken
  • Je bent korter dan drie maanden zwanger
  • Je bent gevoelig voor psychoses
  • Je hebt last van epilepsie

Is een of meerdere van deze zaken op jou van toepassing? Dan brengt een klankschaalmassage voor jou teveel risico’s met zich mee. Neem contact met me op als je vragen hebt of andere mogelijkheden wilt bespreken.

Aandacht voor het hele lichaam

Voor de klankschaalmassage lig je op een comfortabele massagetafel en een elektrische deken. Ook de klankschalen zijn verwarmd. Terwijl je op je rug of op je buik ligt, plaats ik steeds een klankschaal op een van de zones van jouw lichaam. Je hele lijf krijgt aandacht. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf openstellen en genieten van de ontspanning die je voelt.

Zorgvuldige opbouw

Om het effect van jouw massage te vergroten, is het belangrijk om eerst even te ‘landen’ en contact te maken met jezelf. Voordat je plaatsneemt op de massagetafel besteden we hier aandacht aan. Na de massage help ik je om ook mentaal even alles los te laten. Met een stukje van de Relax & Release maak jij je hoofd even leeg. Door de fysieke uitwerking van de klankschaalmassage sta je hier nu extra voor open.

Na afloop van de sessie is er voldoende tijd om bij te komen en ga je met nieuwe energie naar huis.

Heb je vragen over de klankschaalmassage? Neem dan gerust contact met me op.

Klankschalen voor massage
Relax & Release
Klankschaalmassage tafel

Klankschaalmassage

Gun jezelf een bijzondere ervaring

Klankschaalmassage

Gun jezelf een bijzondere ervaring