Wat klanten zeggen…

Sharon is zo ontzettend leuk met kinderen! Mijn dochter voelde zich gelijk op haar gemak. Wij hebben samen heerlijk kunnen ontspannen. Met deze behandeling kun je de band tussen ouder en kind op een prachtige manier versterken. ❤️

Anne-Sophie & Margje

Junior Zen (met ouder)

Hi! Ik raad de sessie’s van Sharon zeker weten aan. Als jonge ondernemer met eigenlijk altijd te weinig tijd om nog meer dingen te doen raakte ik langzamerhand in een sleur van vermoeidheid in combinatie met stress door werk. Ik begon met het doen van middagdutjes omdat ik gewoon elke dag helemaal gesloopt was, het voelde echt alsof ik richting een burn-out ging. Door adviezen van mijn omgeving die al eerder bij Sharon waren geweest heb ik maar een gok gewaagd om te kijken of het echt hielp, zelf geloofde ik er namelijk niet in.
Eenmaal aangekomen was er een hele relaxte en ontspannen sfeer en voelde je direct de rust, natuurlijk was ik zelf ook best zenuwachting van wat ik nou kon verwachten. Sharon heeft alles vanaf het begin haar en haarfijn uitgelegd en me precies verteld wat ik kon verwachten. Toen de sessie begon moest ik de ademhalingen even onder de knie krijgen maar echt waar alles wat ze van tevoren verteld heeft en alles wat mijn vrienden mij verteld hebben klopt echt. Na een sessie van 1 uur voel je echt alsof je 8 uurtjes geslapen hebt. Je bent zo uitgerust je bent zo zen zo relax echt een hele aparte ervaring voor mij. Ik heb de dagen erna echt rust gecreëerd in mij en werd veel actiever en productiever op werk. Ik adviseer iedereen die in dezelfde situatie zit om dit te ervaren. Het is bijna magisch =)

Umut

Relax & Release

Wat een beleving! Lieve Shar <3
Ik weet waar ik aan moet werken…. Dankjewel voor je gift!  Manon

Manon

Junior Zen

Bedankt voor de gezellige tijd. Ik vond het geweldig dat ik deze sessie met deze dames heb mogen doen met speciale dank aan Sharon dat ze ons bij elkaar heeft gebracht voor deze Wo to Wo sessie. Liefs, Layla

Layla

WO to WO

Heel Bijzonder en onverwachts om zulke goede mensen te ontmoeten. Inspirerend! Ik heb genoten en was relaxed tijdens de sessie. De natuurlijke geluiden vond ik fijn. Ik probeer zoveel mogelijk momenten in het nu te leven. Liefs, Maren – Bedankt.

Maren

Relax & Release

Dankjewel voor de leuke positieve en inspirerende sessie! Liefs, Do

Do

WO to WO

Today, beyond this treatment of my own healing. I feel that this moment is a calling to meet each other. Thank you. I wish you lots of fortune and lots of Love Receiving <3
Groetjes, Lan Nhi 
Lan Nhi

Relax & Release

Wauw! Wat een aanrader! Nog nooit zo ontspannen geweest. Wat een lieve vrouw en ze stelt je zo op je gemak! Voor wie twijfelt, je gaat geen spijt krijgen! Suraya

Suraya

Relax & Release

De ervaring die ik heb gehad bij little Zensations was bovenverwachting. Ik ging er nuchter in zonder er eigenlijk bij na te denken wat voor effect deze sessie zou kunnen hebben. Door mijn bezoeken ben ik een stuk dichterbij mijzelf gekomen en laat ik makkelijker los. Als je het moeilijk vind je gevoelens te uiten of los te komen raad ik je deze behandelingen ten zeerste aan. Heb je hier geen last van dan kan je ook even ontspannen. Bedankt voor alles en ik kom zeker terug ❤️

Zahra

Relax & Release

Heel erg bedankt Sharon, was super gezellig avond vol met energie ook special thanks to Looks by W voor de mooi Goddess look. Liefs, Mona

Mona

WO to WO

”Wat zo heerlijk is aan een sessie van Sharon is het wereldje van rust en liefde waarin je binnenstapt. Overal is aandacht aan besteed en dat alleen al werkt helend, en dan waren we nog niet eens écht begonnen. Als je behoefte hebt aan aandacht voor jezelf, ontspanning en transformatie raad ik het je van harte aan om met Sharon te werken. Ik heb enorm genoten van de heling en geluiden. Daarbij is ze een van de weinige mensen die ik heb ontmoet met een oprechte en authentieke expressie van liefde & zijn. ‘’

Marie-Sophie

Relax & Release

De eerste keer dat ik deze sessie doe, ik had het niet verwacht dat het zo geweldige avond zou zijn. Heel erg bedankt Sharon voor deze avond en bedankt aan Looks by W voor de mooi look. Kus, Hakima

Hakima

WO to WO

Ontzettend bedankt voor de liefdevolle avond. You’re inspiring. Liefs, Wafae

Wafae

WO to WO

Ik vond het heerlijke ervaring, en zo relaxed, eerst heerlijk gekletst met Sharon. Ik wist niet precies wat je er van moest verwachten, maar Sharon heeft het heel goed uitgelegd. Ik heb een geweldige reis mogen maken. Vond het heel ontspannend. En ik voel me nog ontspannen en blij. Heeft me heel goed gedaan. Dank je wel Sharon, zal het aan iedereen aanbevelen. ?‍♀️?
Tina Haighton-Harkema

Relax & Release

Mooi reis gemaakt. Kleuren genieten. 
Geprikkeld op gespannen plekken. Volledig in het moment gekomen. 
Dankjewel! Billy
Billy

Relax & Release

Het was een leuke ervaring! Ik ben blij dat ik het heb gedaan en zou het graag nog een keer doen! Dank je wel! Ik ga rustig mijn toetsweek in! Aurelie

Aurelie

Junior Zen

Heel erg bedankt voor de leuke, positieve en zeker gezellige Wo to Wo sessie. Zeker voor herhaling vatbaar! X Sarah

Sarah

WO to WO

Lieve Sharon, Een reis down to earth, even alles uitschakelen. Bedankt voor de fijne mooie reis. Liefs, Tamara
Tamara

Relax & Release

Ik vond het heel apart om mee te maken. De geluiden en de trillingen was heel fijn. 
Hartelijk dank, Monique Tetteroo
Monique Tetteroo

Relax & Release

Hoi Sharon, Wat een bijzondere ervaring was het om de Relax & Release sessie te doen. Jouw persoonlijke benadering maakt het helemaal af! Ik voelde me helemaal op mijn gemaak. Bedankt voor alles! Lieve groet, Geralda 
Geralda

Relax & Release

Klantervaringen

Zahra over Relax & Release

De ervaring die ik heb gehad bij little Zensations was bovenverwachting. Ik ging er nuchter in zonder er eigenlijk bij na te denken wat voor effect deze sessie zou kunnen hebben. Door mijn bezoeken ben ik een stuk dichterbij mijzelf gekomen en laat ik makkelijker los. Als je het moeilijk vind je gevoelens te uiten of los te komen raad ik je deze behandelingen ten zeerste aan. Heb je hier geen last van dan kan je ook even ontspannen. Bedankt voor alles en ik kom zeker terug ❤️

Zahra

Marie-Sophie over Relax & Release

”Wat zo heerlijk is aan een sessie van Sharon is het wereldje van rust en liefde waarin je binnenstapt. Overal is aandacht aan besteed en dat alleen al werkt helend, en dan waren we nog niet eens écht begonnen.

Als je behoefte hebt aan aandacht voor jezelf, ontspanning en transformatie raad ik het je van harte aan om met Sharon te werken. Ik heb enorm genoten van de heling en geluiden. Daarbij is ze een van de weinige mensen die ik heb ontmoet met een oprechte en authentieke expressie van liefde & zijn. ‘’

Marie-Sophie

 

Mona over Wo to Wo ceremonie

Heel erg bedankt Sharon, was super gezellig avond vol met energie ook special thanks to Looks by W voor de mooi Goddess look.

Liefs, Mona

Hakima over Wo to Wo ceremonie

De eerste keer dat ik deze sessie doe, ik had het niet verwacht dat het zo geweldige avond zou zijn. Heel erg bedankt Sharon voor deze avond en bedankt aan Looks by W voor de mooi look.

Kus, Hakima

Hans over Relax & Release

Emotions from 100 to 0

Love it!

Thx Hans

Wafae over de WO to WO ceremonie

Ontzettend bedankt voor de liefdevolle avond. You’re inspiring.

Liefs, Wafae

Anne-Sophie & Margje over Junior Zen (met ouder)

Sharon is zo ontzettend leuk met kinderen! Mijn dochter voelde zich gelijk op haar gemak. Wij hebben samen heerlijk kunnen ontspannen. Met deze behandeling kun je de band tussen ouder en kind op een prachtige manier versterken. ❤️

Margje & Anne-Sophie

Sarah over de WO to WO ceremonie

Heel erg bedankt voor de leuke, positieve en zeker gezellige Wo to Wo sessie. Zeker voor herhaling vatbaar! X Sarah

Tina Haighton-Harkema over Relax & Release

Ik vond het heerlijke ervaring, en zo relaxed, eerst heerlijk gekletst met Sharon. Ik wist niet precies wat je er van moest verwachten, maar Sharon heeft het heel goed uitgelegd. Ik heb een geweldige reis mogen maken. Vond het heel ontspannend. En ik voel me nog ontspannen en blij. Heeft me heel goed gedaan. Dank je wel Sharon, zal het aan iedereen aanbevelen. ?‍♀️?

Aurelie over Junior Zen

Het was een leuke ervaring! Ik ben blij dat ik het heb gedaan en zou het graag nog een keer doen! Dank je wel! Ik ga rustig mijn toetsweek in! Aurelie 

Do over de WO to WO ceremonie

Dankjewel voor de leuke positieve en inspirerende sessie! Liefs, Do

Manon over Junior Zen

Wat een beleving! Lieve Shar <3
Ik weet waar ik aan moet werken…. Dankjewel voor je gift!  
 
Manon

Layla over de WO to WO ceremonie

Bedankt voor de gezellige tijd. Ik vond het geweldig dat ik deze sessie met deze dames heb mogen doen met speciale dank aan Sharon dat ze ons bij elkaar heeft gebracht voor deze Wo to Wo sessie.

Liefs, Layla

Weer zielsgelukkig

Vind je harmonie
& balans terug