Betalings-
filosofie

 

Betalingsfilosofie

 

Filosofie

Betaal wat je kunt missen

Bij Little Zensations draait het helemaal om jou. Wat heb jij nodig om te ontspannen en in jouw kracht te komen? Jij staat centraal. Daarom heb ik geen vaste tarieven maar betaal je na afloop van voor jouw sessie een bedrag dat je op dit moment in alle eerlijkheid kunt missen.

 

‘Mijn betalingsfilosofie past bij een meer mensgerichte visie op zorg en welzijn.’

 

Sharon - buiten klankschalensessie

Laagdrempelig

Mensen helpen is mijn belangrijkste drijfveer en geeft me veel voldoening. Dat is niet voor niets. Uit eigen ervaring weet ik wat het betekent als je fysiek of emotioneel niet in balans bent. De heilzame werking van klankschalen gun ik iedereen. Ik wil voorkomen dat geld hierbij in de weg staat.

 

Uit de ratrace

Veel van de klachten die mensen ontwikkelen, ontstaan door verharding in onze samenleving. Alles ‘moet’ sneller, beter en zakelijker waardoor we steeds meer geleefd worden en het contact met onszelf kwijtraken. Om echt te ontspannen is het belangrijk om even uit de ratrace te stappen. Daarom focus ik op jou en neem ik alle tijd voor jouw behandeling. Het financiële stuk komt daarna wel.

 

Gek idee?

Moet je wennen aan het idee dat je zelf het bedrag voor jouw behandeling bepaalt? Dat kan ik me heel goed voorstellen. Het is heel anders dan wat je gewend bent. Inmiddels heb ik wel ervaren dat het werkt; steeds meer mensen weten mij te vinden. Ik ben dankbaar voor hun integriteit en vertrouwen.

 

Betaal contant, per pin of met een Tikkie

Een behandeling klankmeditatie of een klankschaalmassage boek je online via mijn website en reken je af na afloop van de sessie. Betalen kan met pin maar ook met contant geld. Als je het fijn vindt geef je het geld in een envelop. Hou er wel rekening mee dat ik niet kan wisselen.

Ben je toe aan een moment voor jezelf? Voel je welkom en boek je afspraak. Ik kijk uit naar jouw komst.

 

Sharon - buiten klankschalensessie
Zon strand

Little Zensations

Het is oké om jezelf te verwennen