Ceremonie

WO to WO

WO to WO

Ceremonie

WO to WO

Welke vrouwen in je leven zijn jou dierbaar? Hoe laat je blijken wat ze voor jou betekenen? Met de WO to WO-ceremonie biedt Little Zensations vriendinnen, moeders en dochters en naaste collega’s een bijzondere manier om hun onderlinge band te vieren en te versterken.

Verdiep de relatie met jezelf en met elkaar en creëer meer zielsgeluk voor jullie samen.

Met een WO to WO-ceremonie geef je een originele invulling aan jullie vrijgezellenfeest, vriendinnendag of teambuildingactiviteit. Maak een afspraak en geniet van de voorpret.

 

Ceremonie WO to WO

Bijzonderheden en tarieven

Tijdsduur: circa 4 uur
Geschikt voor groepjes van 4 of 6 personen

Tarieven

Tarief op aanvraag.

De sessie is inclusief hapjes & drankjes.

Wat gaan jullie doen?

Terwijl jullie genieten van verse kruidenthee en vegetarische hapjes versterken jullie de verbinding met elkaar. Daarna volgt een eeuwenoud reinigingsritueel met salie. Dit kruid heeft een zuiverende werking en creëert ruimte voor nieuwe en positieve energie. Jullie zijn klaar om plaats te nemen aan de ‘Sacred Circle’.

In de WO to WO-ceremonie draait het om de verbinding die jullie voelen naar jezelf toe en naar elkaar. Door zelfreflectie, actief luisteren en het uitspreken van intenties en complimenten leren jullie jezelf en elkaar nog beter kennen, begrijpen en waarderen.

De WO to WO-ceremonie sluiten we dansend af. Liefdevol en in een gezellige sfeer. Met hernieuwde energie gaan jullie naar huis.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een WO to WO-ceremonie? Neem dan contact met mij op. Een afspraak maken doe je heel eenvoudig online. Plan je datum en verheug je samen op een bijzondere ervaring.

WO to WO ceremonie LZ

WO to Wo

Ontdek nieuwe emoties