Behandeling

Klank
meditatie

 

 

Behandeling

Klankmeditatie

Je hoofd leegmaken en even helemaal opladen. Wanneer heb je dit voor het laatst gedaan? Wat heb jij nodig om tot rust te komen en je eigen kracht weer te voelen? Met de Klankmeditatie krijg je alle ruimte om lichaam en geest te ontspannen en het contact met jezelf te versterken. Laat je onderdompelen in de klanken van de meditatie en geniet van persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. Plan tijd in voor jezelf. Maak een afspraak voor een Klankmeditatie-behandeling.

Bijzonderheden en tarieven

  • Tijdsduur: circa 2 uur
  • Geschikt voor 1 of 2 personen

Tarieven

Maak een afspraak online en betaal achteraf. Het bedrag bepaal je zelf. Bekijk wat je kunt missen. Lees meer over onze betalingsfilosofie.

 

 

Klankschaal

Wensen voor jezelf

Aan het begin van de behandeling sta je stil bij wat je wilt bereiken. Heb je een specifiek doel?

  • Rust en concentratie voor een examen
  • Beter omgaan met een burn-out of depressie
  • Overgangsklachten verminderen
  • Persoonlijke ontwikkeling stimuleren
  • Onbegrepen klachten verlichten

Neem jouw wensen mee in de behandeling. Ze zijn het kompas voor een bijzondere reis naar binnen. Kom je voor het eerst naar Little Zensations? Dan hebben we vooraf altijd even contact. Om kennis te maken en te bespreken wat de aanleiding voor jouw afspraak is. Zo weet ik al een beetje wie jij bent en wat je nodig hebt.

De kracht van geluid

Tijdens de behandeling Klankmeditatie lig je comfortabel op een zachte ondergrond. Door heel bewust te ademen kom je uit de ‘denkmodus’. Het is tijd om te aarden met het geluid van de buddha bowl en klankvorken. Je hoofd is helder en je lijf voelt aangenaam zwaar. De trillingen van klankschalen en klanken van exotische instrumenten zorgen voor een diepe ontspanning. Ze helpen jou om bij jezelf te komen en los te laten wat jou blokkeert. Denk aan emoties, oude ervaringen en negatieve overtuigingen. Het enige wat jij hoeft te doen is openstaan voor een bijzondere ervaring en genieten van het proces.

Bijkomen en napraten

Aan het einde van de behandeling heb je alle tijd om bij te komen en jouw ervaringen te delen als je hier behoefte aan hebt. De behandeling is ruim gepland. Iets om naar uit te kijken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Klankmeditatie in jouw situatie? Neem dan contact met me op. Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Dit doe je heel eenvoudig online. Selecteer de datum en het tijdstip van jouw keuze en noteer deze in je agenda.

Klankschaal
Klankschaal
Kristal klankschaal

Klankmeditatie

Gun jezelf een bijzondere ervaring